Hundfoder

Maintenance

Nutra-Nuggets Maintenance, för vuxna hundar med normala nivåer av fysisk aktivitet och för högpresterande hundar under viloperioder, har utformats för att tillgodose näringsbehoven samtidigt som hunden bibehåller en hälsosam vikt.

Läs mer om Maintenance

Performance

Nutra-Nuggets Performance innehåller den perfekta mängden näringsämnen för atletiska eller aktiva hundars hälsa och prestation.

Läs mer om Performance


Professional

Nutra Nuggets Professional är ett komplett, välbalanserat hundfoder till vuxna hundar som är mycket aktiva, till dräktiga och digivande tikar som använder mycket energi.

Läs mer om Professional

Puppy

Nutra Nuggets Puppy är speciellt utvecklat för små och medelstora hundraser.

Läs mer om Puppy


Lamb & Rice

Nutra Nuggets Lamb & Rice har sammansatts till fullvuxna hundar med normal aktivitetsnivå och är ett allsidigt och välbalanserat foder med massor av lammkött som ger en optimal närings- och energinivå.

Läs mer om Lamb & Rice

Lite/Senior

Nutra-Nuggets Lite/Senior – idealiskt för äldre, överviktiga eller inaktiva hundar – ger alla de essentiella näringsämnen som behövs för att bibehålla hälsa, men med färre kalorier.

Läs mer om Lite/Senior


Large Breed Puppy

Denna produkt är speciellt lämplig till snabbt växande valpar av stora raser.

Läs mer om Large Breed Puppy

Large Breed Adult dog

Denna formel är sammansatt särskilt för att uppfylla stora, vuxna hundars energibehov där hundarnas idealvikt ligger över 25-30 kg.

Läs mer om Large Breed Adult dog